Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging, Vann & avløp i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

944 Siste år
215 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Grunnentreprise for jensrud kryssingsspor - gjøvikbanen

Registrert Dato: Tirsdag 01. September 2009

Entreprisen vil bestå i å bygge en fylling opp til formasjonsplan som er nivået neste entreprise starter sine arbeider .Anleggsutstrekningen er ca 1 km langs med spor i trafikk. Arbeidet vil dermed være pålagt restriksjoner og må følge det krav i regelverk som gjelder for arbeid nær Jernbaneverkets infrastruktur, noe som medfører at det stilles krav til at grave og løfte maskiner er utstyrt med sektor begrensning. Det vil tillegges entreprisen at entreprenør må skaffe sikkerhetsmannskap som tilfredsstiller Jernbaneverkets krav. Arbeidet vil bestå i fjerning av skogsavfall, håndtering av forurensede masser, sprenging av fjell, graving av fjell / løsmasser, transport og utlegging. Stikkrenner for overvann skal forlenges, kabelføringsveier så som kummer, kanaler og trekkerør skal etableres.
Massehåndteringen vil skje i linjen, men det vil i tillegg også være behov for deponering av masser på eksterne godkjente deponiplasser. Sprengstein og pukk må tilføres fra eksternt pukkverk.
En del av arbeidet vil kreve jernbaneteknisk kompetanse ved at ca 60 meter av eksisterende spor skal tas ut, masseskiftes, isoleres og sporet tilbakeføres, noe som må skje i en togfri periode. Det vil også ligge i entreprisen å tilbakeføre området med jordbeslåing, tilsåing og eventuelt skogsplanting.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere