Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Gruppekontrakt rådgivertjenester ny brannstasjon

Med bakgrunn i at dagens brannstasjon er for liten og har for dårlig fleksibilitet for
videreutvikling og funksjonalitet, er det besluttet å utrede starte planlegging av etablering av en ny hovedbrannstasjon, hvor tre avdelinger (Beredskapsavdelingen, forebyggende avdeling og feieravdelingen) skal samlokaliseres på en ny sentrumsnær lokasjon. Den nye lokasjonen er ikke valgt ved utlysning av denne konkurransen, men forventes å være på plass i løpet av Q3 2021.
Den nye brannstasjonen vil bli et bidrag til utvikling av bærekraftsamfunnet, med fokus på effektiv areal- og energibruk, miljøvennlig materialbruk og utnyttelse av takflater med grønne tak, solceller eller annen innovativ bruk. Bruk av vannressurser skal optimaliseres. målsetningen er innflytting i ny brannstasjon i 2025.
Skisseprosjektet skal ta utgangspunkt i Bystyrets vedtak #URL0# 2020, kvu med tilhørende vedlegg og øvrig underlag, og utvikle prosjektet videre som oppdragsbeskrivelsen utdyper.
Anbud id:
700320
  • Sted:
    Oslo, Fredrikstad Bærum, Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 18. Februar 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud