Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1857 Siste år
631 Siste 3 mnd
164 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

GS-02 Grøtvedt skole byggearbeider

Registrert Dato: Fredag 24. Mai 2013

Askim kommune C/O Cowi AS innbyr til tilbudskonkurranse på ombygningsarbeider ved Grøtvedt skole. Grøtvedt skole er pr. i dag ungdomsskole og skal endre bruk til barneskole trinn 1-7. I den forbindelse må skolen oppgraderes. Skolen er bygget i slutten av 1960 hvor det ikke har vært vesentlige oppgradringer siden den gangen. Det er gjort en tilstandsrapport for skolen som dokumenterer avvik fra dagens byggeforskrifter spesielt vedr. branntekniske forhold.
Tilbudsunderlaget omfatter ombygging av arealer til to nye klasserom, oppgradering med nye sluser/vegger samt ombygging av toaletter for elever. Arbeidet omfatter fagområdene bygg, VVS og elektro.
Tilbudsunderlaget omfatter ombygging av arealer til to nye klasserom, oppgradering med nye sluser/vegger samt ombygging av toaletter for elever. Arbeidet omfatter fagområdene bygg, VVS og elektro. Arbeidet med brannrelaterte forhold skal gjennomføres i skoleferien, fra 22.06.13 til 13.08.13. oppgradering av toaletter for elever skal gjennomføres i ferien fra 22.06.13 til 28.08.13.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere