Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Vaktmester, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Håndverker- og vaktmestertjenester til Horten kommunale boligstiftelse

Horten kommunale boligstiftelse har som formål å drive med utleie av boliger til funksjonshemmede, eldre og andre som faller uten for det ordinære boligmarkedet. Det er Horten kommune som tildeler boliger i stiftelsen, som har en forretningsføreravtale med boligbyggelaget usbl. Stiftelsen har eget styre og ingen egne ansatte. usbl forvalter hele boligmassen på vegne av stiftelsen.
Det totale antall boliger håndverker- og vaktmestertjenesten skal dekke er 400. Disse er fordelt på ca. 100 bygg med tilsammen ca. 20. 000 m2. i bemannede bofellesskap og bygninger med omsorgaboliger kommer det i tillegg fellesrom og personalrom.
håndverker- og vaktmestertjenesten skal dekke fortløpende drift og vedlikehold av all bygningsmasse. Dette inkluderer også drift av de tekniske anleggene i byggene, i tillegg til snørydding og alminnelig orden. Vedlikehold av grøntanlegg inngår også.
Anbud id:
169227
  • Sted:
    Horten
  • Registrert:
    Fredag 7. Oktober 2011

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud