Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Rørlegger, Stålarbeider i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Høykapasitetspumpe til Ullrigg

Ullrigg Test Centre (utc) er en del av norce, og er lokalisert på Ullandhaug i Stavanger. Ullrigg med tilhørende testfasiliteter er definert som en nasjonalt unik forskningsinfrastruktur etablert for å støtte akademia, instituttsektoren og industrien med test- og kvalifiseringsfasiliteter av høyeste kvalitet. utc er satt opp til å levere tjenester innen testing og kvalifisering av et bredt spekter av utstyr og systemer innen boring og brønn. Testinfrastrukturen settes opp til å utfordre ny og anvendt teknologi og metode mot ulike trykk & energinivå, temperatur, vibrasjon, strømming, lav/høy -trykk gass mm.
utc utvikler og foredler eksisterende fasiliteter ved å spesialdesigne testapparatur og systemer for å kunne tilby disse tjenestene.
Formålet med anskaffelsen er innkjøp av en ny høykapasitetspumpe som er tenkt benyttet til å gjennomføre tester for kunde.
Anskaffelsens verdi antas å være mellom 1. 500. 000, - og 2. 000. 000, - nok eks. Mva.
Utstyret skal leveres til Prof. Olav Hanssensvei 15 på Ullandhaug i Stavanger, ddp Incoterms 2010.
Makspris er kr. 2. 000. 000, - nok eks. mva totalt, inkludert leveringskostnader og alle øvrige relevante forhold ved leveransen. Tilbud med pris over makspris vil ikke bli vurdert.
Anbud id:
684613
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Fredag 27. November 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud