Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Murer, Rørlegger, Snekker, Snørydding, Taktekker, Vaktmester, Ventilasjon i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2128 Siste år
578 Siste 3 mnd
183 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Håndverker- og vaktmestertjenester til Horten kommunale boligstiftelse

Registrert Dato: Fredag 07. Oktober 2011

Horten kommunale boligstiftelse har som formål å drive med utleie av boliger til funksjonshemmede, eldre og andre som faller uten for det ordinære boligmarkedet. Det er Horten kommune som tildeler boliger i stiftelsen, som har en forretningsføreravtale med boligbyggelaget USBL. Stiftelsen har eget styre og ingen egne ansatte. USBL forvalter hele boligmassen på vegne av stiftelsen.
Det totale antall boliger håndverker- og vaktmestertjenesten skal dekke er 400. Disse er fordelt på ca. 100 bygg med tilsammen ca. 20.000 m2. I bemannede bofellesskap og bygninger med omsorgaboliger kommer det i tillegg fellesrom og personalrom.
Håndverker- og vaktmestertjenesten skal dekke fortløpende drift og vedlikehold av all bygningsmasse. Dette inkluderer også drift av de tekniske anleggene i byggene, i tillegg til snørydding og alminnelig orden. Vedlikehold av grøntanlegg inngår også.