Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Hånes pumpestasjon - E2: Maskin

Denne entreprisen omfatter detaljprosjektering, komplett leveranse/montering og idriftsettelse av pumper, rør og rørdeler i forbindelse med etablering av pumpestasjonen.
Det må også påregnes tett samarbeid med øvrige entrepriser (bygg, vvs, elektro og automasjon.
hånes pumpestasjon ligger ved Nedre Timenes i Kristiansand kommune.
Eksisterende pumpestasjon for avløp er av eldre dato og er sist ombygd i ca. år 2000. Det er nå behov for å anlegge en ny pumpestasjon for å oppgradere stasjonen og håndtere fremtidig tilrenning.
Den nye pumpestasjonen ligger mellom eksisterende pumpestasjon og nettstasjon tilhørende Agder energi nett som begge er i drift frem under hele anleggsperioden.
Som følge av de nærliggende installasjonene, eiendomsforhold og privat vei er det begrensninger på byggets størrelse og leverandør må derfor forholde seg til de aktuelle rammene gitt for bygget.
Eksisterende pumpestasjon benytter pumpeledning av eldre dato og ny pumpestasjon er basert på ny pumpeledning. Den nye pumpeledningen er ikke etablert og det vil derfor gå noe tid fra ferdigstillelse av pumpestasjon og frem til det er mulig å gjennomføre innkjøring og prøvedrift av ny stasjon.
Anbud id:
651261
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Fredag 12. Juni 2020

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud