Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5913 Siste år
4344 Siste 3 mnd
254 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

HØ05, Høle tekniske planer - delfelt 1

Registrert Dato: Mandag 18. Desember 2017

Kontraktsarbeidet omfatter opparbeidelse av infrastruktur for utbygging av boligfelt på Høle i Sandnes kommune. Det skal tilrettelegges for 8 boligeenheter, fordelt på rekkehus og eneboliger. I tillegg skal det for Høle skole legges til rette holdeplass for buss, legge til rette for en bedre organisert parkering, og gi trafikksikre gangforbindelser for skoleelever.
Det skal legges hovedinfrastruktur for vannforsyning, spillvann og overvann samt kabler og belysning inn på feltet. Stikkledninger skal legges inn til hver tomt. Det skal også legges ut stikkledninger for avløp til bebygde tomter som ikke har separatsystem, samt ivareta vannforsyningen. Overvannsledning skal føres med utslipp til sjø. Spillvann skal føres til slamavskilleranlegg før utslipp til sjøresipient. Nytt slamavskilleranlegg skal legges ved siden av og integreres sammen med eksisterende. Anlegget dimensjoneres for fremtidig utbygging av delfelt 2.
Det opparbeides 1 felles lekeplass ved Høle samfunnshus samt grøntanlegg i tilknytning til offentlige veg/fortau og uteareal. Det skal også opparbeides en felles tursti til sjø fra VEG 20000 over eiendom gnr 72 bnr 29.
Det skal etableres veger, fortau, gs-veger og p-plasser i plan. I tillegg skal det opparbeides snuplass/holdeplass for buss.
Det skal gjøres tiltak for oppstramming av kryss Apalstøveien X Fv13. Tiltakene skal være gjennomført før oppstart av de øvrige anleggsarbeidene.


Referansenummer:  602737-01