Arkitekt, Prosjektleder i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

287 Siste år
97 Siste 3 mnd
23 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Høydebasseng vindåsen

Registrert Dato: Torsdag 24. Juni 2010

Hensikten med dette prosjektet er å rive eksisterende høydebasseng inkl. ventilkammer og bygge ett helt nytt høydebasseng på 5000m³ med ventilkammer + tykkøkningspumper på eksisterende tomt. Inkludert er også etablering av utvendig ledningsanlegg for overvann/tappevann og ny vannledning via borehull ut til høytrykksonen.
Arbeidets omfang:
Det skal utarbeides ett komplett forprosjekt før detaljprosjekteringen begynner inkludert rivnings- og avfallsplan for eksisterende basseng.
Alle prosjektmøter i forbindelse med forprosjektet skal avholdes i Arendal rådhus. Forprosjektet skal benyttes til søknad om tiltak etc. før selve byggearbeidene starter. Detaljprosjekteringen skal inkludere alle arbeider/tegninger frem til og med kontrakt med hovedentreprenør. Alle prosjektmøter i forbindelse med detaljprosjekteringen frem til og med kontrakt med entreprenør skal avholdes i Arendal rådhus.
Arendal kommune vil stille med egen byggeleder under byggeperioden, men pristilbudet skal også inkludere teknisk bistand i byggeperioden, samt deltagelse på byggemøter hver 14. dag på anleggskontoret på Vindåsen i Arendal kommune.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Basseng, Borehull, Byggeleder, Entreprenør, Hovedentreprenør, Tomt, Vannledning

Arendal, Aust-Agder

Avsluttet: Fredag 20. August 2010