Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1954 Siste år
494 Siste 3 mnd
152 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Høyhastighetsnettet sing, felles internettaksess og intern datakommunikasjon

Registrert Dato: Fredag 12. November 2010

Regionrådet Nordhordland IKS er kommunene Meland, Lindås, Austrheim, Radøy, Masfjorden, Fedje, Osterøy, Gulen og Modalen sitt samarbeidsorgan og skal arbeide med saker av felles interesse for kommunene. Vaksdal kommune er tilknytt samarbeidet og er en del av anbudsgrunnlaget
Regionrådet Nordhordland IKS skal på vegne av IKT samarbeidet i kommunene Modalen, Masfjorden, Austrheim, Fedje, Radøy, Meland, Lindås, Osterøy og Vaksdal gjennomføre anbudskonkurranse på følgende områder:
1. Høyhastighetsnettet SING
2. Felles internettaksess
3. Intern datakommunikasjon i kommunene
Morgendagens løsninger vil med stor sannsynlighet kreve større hastigheter i bredbånd og nettverk. Det vil derfor være viktig for kommunene i Nordhordland å være i forkant av den utviklingen som kommer på dette området.
Regionen har over 40 000 innbyggere. I de ni kommunene som anbudet omfatter er det bortimot 4000 ansatte som i sitt daglige arbeid skal ha tilgang til internett. Ei viktig brukergruppe er skolene med ca. 6 000 elevar som i stadig større grad er avhengig av bruk av nettet i undervisningsaktiviteter. I tillegg til vert helse og omsorg stadig meir avhengig av sikker tilgang til data med høge krav til oppetid.
Målet med anbudet er å få framtidsrettede løsninger. Kommunene skal tilbys nye teknologier etterhvert som de blir tilgjengelige og interessante. Funksjonalitet skal være tilgjengelig etter enklest mulig prismodell som ikke begrenser utvikling, og med størst mulig integrasjon mellom ulike tjenester og teknologier.
Det vil også bli stilt krav til at løsningene skal støtte opp under et stadig tettere samarbeid mellom de ulike kommunene.
Vi ønsker leverandører som aktivt bidrar til å oppnå alle våre målsettinger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Anbudskonkurranse, Integrasjon, Leverandører

Stanghelle, Hordaland

Avsluttet: Onsdag 05. Januar 2011