Entreprenør, Mekaniske verksteder, Rørlegger i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2362 Siste år
1666 Siste 3 mnd
98 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Høykapasitetspumpe til Ullrigg

Registrert Dato: Fredag 27. November 2020

Ullrigg Test Centre (UTC) er en del av NORCE, og er lokalisert på Ullandhaug i Stavanger. Ullrigg med tilhørende testfasiliteter er definert som en nasjonalt unik forskningsinfrastruktur etablert for å støtte akademia, instituttsektoren og industrien med test- og kvalifiseringsfasiliteter av høyeste kvalitet. UTC er satt opp til å levere tjenester innen testing og kvalifisering av et bredt spekter av utstyr og systemer innen boring og brønn. Testinfrastrukturen settes opp til å utfordre ny og anvendt teknologi og metode mot ulike trykk & energinivå, temperatur, vibrasjon, strømming, lav/høy -trykk gass mm.
UTC utvikler og foredler eksisterende fasiliteter ved å spesialdesigne testapparatur og systemer for å kunne tilby disse tjenestene.
Formålet med anskaffelsen er innkjøp av en ny høykapasitetspumpe som er tenkt benyttet til å gjennomføre tester for kunde.
Anskaffelsens verdi antas å være mellom 1.500.000,- og 2.000.000,- NOK eks. mva.
Utstyret skal leveres til Prof. Olav Hanssensvei 15 på Ullandhaug i Stavanger, DDP Incoterms 2010.
Makspris er kr. 2.000.000,-  NOK eks. MVA totalt, inkludert leveringskostnader og alle øvrige relevante forhold ved leveransen. Tilbud med pris over makspris vil ikke bli vurdert.


Referansenummer:  20-0041

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift