Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

H0660 EFU-10161 RFI - Anskaffelse av nytt bofellesskap for unge funksjonshemmede ved kjøp inn i et allerede planlagt byggeprosjekt

Bergen kommune ønsker å kjøpe seg inn i et allerede planlagt prosjekt hvor det er mulig å integrere et bofellesskap på rundt 2000 m². Dette vil nok medføre behov for omprosjektering, for å ivareta funksjonsbeskrivelse (se vedlegg 1) og romprogram (se vedlegg 2) for bofellesskapet. i tillegg vil det bli behov for omregulering til tjenesteyting for den delen av prosjektet som vil omfatter bofellesskapet.
Midtbygda sjukeheim skal gjennomgå en total renovering/ ombygging når nytt Åsane sykehjem står ferdig høst 2021. Arealene som bofellesskapet i dag benytter, skal etter ombyggingen benyttes til sykehjemsplasser. Det må derfor skaffes et nytt permanent bofellesskap til disse beboerne. Det er ønskelig at nytt bofellesskap kan stå ferdig høsten 2021. Det er ikke imidlertid ikke ønskelig at gruppen unge funksjonshemmede er samlokalisert med et sykehjem.
Byrådsavdeling for helse og omsorg anser beliggenhet som viktig for å gjøre omsorgsleilighetene i bofellesskapet attraktive også for kommende beboere som vil være unge fysisk funksjonshemmede. Bofellesskapet ønskes derfor plassert i nærheten av eksisterende bybanestopp, ev. Fremtidige bybanestopp i bydelssentre/ knutepunkt. Byrådsavdeling for helse og omsorg ser gjerne at anlegget plasseres i nærheten av Åsane senter, men enhver beliggenhet nær både eksisterende og fremtidige bybanestopp (maks 10 minutter i rullestol fra bybanestopp) er svært interessant, da store elektriske rullestoler får plass på bybanen, men ikke på buss.
Den kommende anskaffelsen planlegges gjennomført som en konkurranse med forhandling med 3-4 aktører. Anskaffelsen planlegges kunngjort tidlig høst 2018.
Dersom deres foretak har et aktuelt prosjekt, er interessert i ytterligere informasjon rundt prosjektet fra Byrådsavdeling for helse og omsorg eller den kommende anskaffelsen, ta gjerne kontakt via Mercell på denne rfi.
nb! Det holdes informasjonsmøte om prosjektet torsdag 16. August kl. 13: 00 i Kaigaten 4.
påmelding sendes til: #URL0#
Anbud id:
534295
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 6. Juli 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud