Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Habiliteringsboliger i Tingvoll kommune - Arkitekttjenester under konseptfasen

Tingvoll kommune har per i dag 7 boliger i bofelleskap innenfor habiliteringstjenesten. Boligene, fellesareal og ansatte-basen som ligger i bygget er delvis utdatert og for små. i tillegg vil det på kort sikt bli behov for ytterligere 3 boliger for nye beboere. Kommunen har på bakgrunn av dette satt i gang et prosjekt for etablering av nye habiliteringsboliger.
Prosjektet er nå i tidlig fase. Vi har satt ned ei prosjektgruppe/styringsgruppe som jobber med kartlegging av ønsker og behov blant beboere og de ansatte. Prosjektgruppa har også jobbet frem et utvalg potensielle tomter for nye habiliteringsboliger.
Vi har behov for arkitekt-kompetanse til å bistå samling og systematisering av ytre krav og regelverk (tek, Husbanken, etc.). Videre har vi behov for å få gjort en fagmessig utvelgelse blant tomtealternativene. Som et grunnlag til dette ønsker vi at det utarbeides romprogram, uavhengig av lokalisering, samt at det gjennomføres enkle volum-studier for de forskjellige tomtealternativene.
Ett til to alternativer for ny lokalisering utredes videre i form av enkle skisseprosjekter/konsepter med kalkyler. i tillegg skal eksisterende lokalisering utredes på samme nivå.
Arbeidet starter rett over jul, og er tenkt ferdigstilt i løpet av februar.
Tilbyders leveranser blir det arkitekturfaglige bidraget inn i prosessen med utvelgelse av tomter, samt skisseprosjekter/konsepter med kalkyler for valgte alternativ.
Prosjektets leveranse er innstilling om lokalisering, arkitektonisk konsept og økonomisk ramme, for politisk beslutning om gjennomføring.
Anbud id:
769341
  • Sted:
    Tingvoll
  • Registrert:
    Søndag 21. November 2021