Glassarbeider i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

76 Siste år
27 Siste 3 mnd
3 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hagestue eller vinterhage, og/eller rekkverk med glassfelt på en veranda.

Registrert Dato: Tirsdag 21. September 2010

Ønsker tilbud på hagestue eller vinterhage. Har laget skisse med tre ulike alternativer til løsning. Har også behov for rekkverk med glassfelt for vindavskjerming.

En del av verandaen har nå tett, isolert gulv, og vi har tenkt litt på om hele eller deler av denne kan brukes til hagestue eller vinterhage. Deler av dette området er overbygd. Jeg har laget noen skisser av hvordan det ser ut i dag, og en del skisser på tre ulike varianter av innbygging. Skissene finner dere i vedlagte PDF-fil. Jeg legger også ved fire ordinære bilder av hvordan verandaen ser ut nå.

Vi ønsker forslag på hvordan dette kan gjøres i henhold de tre ulike variantene. Vi ønsker også et prisoverslag på arbeid inkludert materialer og mva, og at det tydeliggjør hva det vil koste dersom det er snakk om en enkel hagestue, eller en mer isolert vinterhage. Dvs. to priser pr. variant.

Den delen av verandaen som har tett dekke har innebygd fall mot vest, dvs. fra dagens verandadør. Fallet er på 1cm pr. meter.

Vi ønsker også pristilbud på ca 2 meter høyt rekkverk, hvor nederste del er type ordinært trerekkverk/tett rekkverk som hindrer innsyn, og øverste del er glass som tar av for vind, men samtidig gir utsikt. Trerekkverket kan jeg ev. sette opp selv. Pris ønskes oppgitt pr. løpemeter siden antall meter vil avhenge av hva alternativ vi velger av hagestue/vinterhage.

Trenger dere å komme på befaring er det fint om dere avtaler dette på forhånd slik at jeg kan være hjemme.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Glassarbeider

Befaring, Glass, Gulv, Innbygging, Materialer, Pris, Priser, Pristilbud, Rekkverk, Verandadør, Vinterhage

Bryne, Rogaland

Avsluttet: Søndag 07. November 2010