Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Hammerfest videregående skole Blokk B - Nye Ventilasjonsanlegg

Eksisterende himlinger, lysanlegg, kanaler og ventiler rives og saneres for å gi plass til nye kanaler og ventiler med kapasitet tilpasset dagens forskriftskrav til luftmengder i bygget. Det etableres to nye ventilasjonsrom i 1. Etasje med ett ventilasjonsaggregat i hver. Samtlige himlinger og lysanlegg i etasjen skal rives nye himlinger og lysanlegg skal etableres. Arbeidene omfatter også en del romtilpasninger i klasserommene med riving av delevegger, riving og legging av nye gulvbelegg. Elektrotekniske arbeider består i hovedsak av ny belysning innfelt i himlingene og tilpasninger/suppleringer av stikk og uttak til ny rominnredning i klasserommene.
Luftinntak og avkast til de nye ventilasjonsaggregatene skjer i yttervegg og via nedgravde plastrør fra tekniske rom og ut til frittstående luftinntakstårn som vist på tegninger.
Byggetrinn 2 som omfatter utnyttelse av eksisterende ventilasjonsaggregater tilkoblet nytt kanalnett og nye himlinger og belysning i 2. Og 3. Etasje og vil bli utlyst som en egen generalentreprise i 1 kvartal 2022.
Anbud id:
768137
  • Sted:
    Hammerfest
  • Registrert:
    Tirsdag 16. November 2021

Lignende oppdrag i Troms

2 anbud