Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp, Ventilasjon i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2117 Siste år
817 Siste 3 mnd
175 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Harestua renseanlegg

Registrert Dato: Mandag 10. Mai 2010

Lunner kommune Vil med dette innby til åpen anbudskonkurranse i hht. reglene i Forskrift om Offentlige anskaffelser del II på utførelsen av byggearbeider på Haresta renseanlegg Jeg samsvar med anbudsdokumentene og de opplysninger Som hennes eh gitt og eventuelle forbehold Som eh gitt i disse dokumentene Skal entreprenøeren tilbyr SEG Å utføre de komplette Arbeider og ytelser Som ER angitt.
Lunner kommune Har vedtatt å. rehabilitere Harestua renseanlegg. Anlegget Akutten meget slitt og Har behov for en ganske omfatende utbedring og rehbilitering. Rambøll Norge AS Har våren / sommeren 2007 utarbeidet en rehabiliteringsplan for prosjektet. Det ER denne planen prosjektarbeidet Har Basert SEG på.
Jeg denne planen Luft Det foreslått Å rive alt over grunnmur (betongkonstrksjoner), samt fjerne Hele personaldelen med tilhørende fundamenter. Det ER dette kommunen Ønsker, og vi Har derfor utarbeidet alle søknadsskjema Basert på denne rehabiliteringsplanen. Eksisterende anlegg ER bygget av stålkonstruksjoner med stålkassetter og stålplater. Det ER lagt ved en saneringsplan i denne beskrivelsen.
Det innbyd til anbudsbefaring tirsadg 18. mai 2010, kl. 10:00 på anlegget.