Maler i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

275 Siste år
77 Siste 3 mnd
20 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Haster: ønskes utført i uke 17: sparkle nyoppført gipsvegg + male tak

Registrert Dato: Mandag 22. April 2013

Vi overtok ny bolig i Sædalen i går, og i den forbindelse er det noe arbeid vi ser at vi ønsker hjelpt til å få utført, før vi flytter inn innboet vårt, hvilket vi planlegger å gjøre fredag 26. April eller lørdag 27. April. Det er primært to ting vi søker hjelp til:

1.
Mandag 22. April kommer det en byggmester og setter opp en lettvegg i gips i stuen, for å skille av et lite rom under trappen, som vi ønsker å bruke som kontor. I dag er det helt åpent under trappen, som bæres på to små dragere og på fire søyler. Når byggmesteren er ferdig med snekkerarbeidet, så søker vi hjelpt til å få sparklet gipsskjøter, hjørner o. A., slik at det er klart for maling.

2.
Etter at vi overtok boligen i går, så ser vi at forrige eier har plassert en del taklamper med tilførselsledninger andre steder enn der vi skulle ønske de var plassert. Lampene har ikke faste lampepunkt, men er skrudd fast i taket, og med strømtilførsel fra stikkontakt øverst på vegg, og med tilførselsledning synlig utenpå taket. Dette gjelder kun kjøkken / stue, og som etter tegningen har et areal på 49, 1 kvm, med ett sammenhengende tak (taket har nok et noe mindre areal fordi noe areal går bort i trappehuset).

Vi søker hjelp til å sparkle der hvor lamper og tilførselsledninger demonteres og deretter male hele taket på nytt.

Vi tenker at dette er enklest å gjøre mens huset er praktisk talt tomt, og før vi om en uke tar med oss flyttelass og flytter inn. Derfor ønsker vi primæørt å få disse to oppgavene utført i uke 17.

I tillegg til de to nevnte oppdrag, så har vi også tanker om å male vegger i stuen (ikke kjøkken) før innflytting om en uke. I utgangspunktet er dette noe vi har tenkt å gjøre selv, men dersom profesjonell maler likevel kommer innom for befaring og for å gi pris på de to ovennevnte oppgaver, så er vi åpne for å vurdere pristilbud også på maling av vegger i stue. Det kan vi også vurdere å få utført etter uke 17.

Dersom dette er oppgaver som kan være interessante for deg / dere, så er det bare å ringe meg på tlf, så vi kan avtale befaring. Jeg slår av telefonen når jeg sover, så du kan ringe meg når som helst.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere