Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Haugentunet boliger - installering av væske til vann varmepumpe med tre års serviceavtale

Omsorgsbygg Oslo kf skal fase ut bruk av oljekjeler som hovedlast for oppvarming i sine bygg. i den forbindelse utlyses åpen anbudskonkurranse for totalentreprise på levering av komplett væske? Vann varmepumpeanlegg inkludert alt nødvendig utstyr og arbeid for Haugentunet boliger. Det skal også inngås en vedlikeholdsavtale på tre års varighet.
Leverandører oppfordres til å møte på befaring mandag den 11. April, kl. 08. 00. Oppmøtested? Haugentunet boliger, Vestre Haugen 17, 1054 Oslo.
For øvrig vil utkast til serviceavtale bli lagt ut på anskaffelsesportalen i løpet av uke 15. Se forøvrig vedlegg i anskaffelsesportalen for ytterligere informasjon vedr. Anskaffelsen.
Konkurransen er lagt ut på Oslokommunes anskaffelsesportal, se
#URL0#
leverandØrene mÅ registrere seg i denne anskaffelsesportalen for Å hente ut konkurransegrunnlaget. all kommunikasjon vedrØrende anskaffelsen vil foregÅ via oslo kommunes anskaffelsesportal. unntak er innsendelse av leverandØrenes spØrsmÅl til konkurransegrunnlaget og innlevering av tilbud. Det er ikke tilstrekkelig å melde sin interesse i doffin
Anbud id:
141405
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 6. April 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud