Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5636 Siste år
4094 Siste 3 mnd
208 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Haugentunet boliger - installering av væske til vann varmepumpe med tre års serviceavtale

Registrert Dato: Onsdag 06. April 2011

Omsorgsbygg Oslo KF skal fase ut bruk av oljekjeler som hovedlast for oppvarming i sine bygg. I den forbindelse utlyses åpen anbudskonkurranse for totalentreprise på levering av komplett væske ? vann varmepumpeanlegg inkludert alt nødvendig utstyr og arbeid for Haugentunet boliger. Det skal også inngås en vedlikeholdsavtale på tre års varighet.
Leverandører oppfordres til å møte på befaring mandag den 11. april, kl. 08.00. Oppmøtested? Haugentunet boliger, Vestre Haugen 17, 1054 Oslo.
For øvrig vil utkast til serviceavtale bli lagt ut på anskaffelsesportalen i løpet av uke 15. Se forøvrig vedlegg i anskaffelsesportalen for ytterligere informasjon vedr. anskaffelsen.
Konkurransen er lagt ut på Oslokommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** /> LEVERANDØRENE MÅ REGISTRERE SEG I DENNE ANSKAFFELSESPORTALEN FOR Å HENTE UT KONKURRANSEGRUNNLAGET. ALL KOMMUNIKASJON VEDRØRENDE ANSKAFFELSEN VIL FOREGÅ VIA OSLO KOMMUNES ANSKAFFELSESPORTAL. UNNTAK ER INNSENDELSE AV LEVERANDØRENES SPØRSMÅL TIL KONKURRANSEGRUNNLAGET OG INNLEVERING AV TILBUD. Det er IKKE tilstrekkelig å melde sin interesse i DOFFIN