Arkitekt, Prosjektleder i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

394 Siste år
137 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Haukerød skole-begrenset anbudskonkurranse med løsningsforslag for arkitektgrupper

Registrert Dato: Fredag 22. Januar 2010

Konkurransens formål er å utarbeide arkitektonisk konsept (i målestokk 1:200) for den nye barneskolen på Haukerød i Sandefjord, samt utforming av forslag til bearbeidelse av utomhusområdene i form av utomhusplan for skoletomta og nærområdet rundt. Konkurransen gjennomføres i samråd med Norske Arkitekters landsforbund (NAL), som også vil oppnevne representanter til juryen som kårer vinneren.
Konkurranseformen "begrenset anbudskonkurranse" er valgt,da pristilbud på prosjekteringstjenestene også vil bli et av evalueringskriteriene i konkurransen. Vinneren av konkurransen vil bli tildelt oppdraget med å fullføre prosjektet. Vinneren skal bearbeide skisseforslag og utarbeide forprosjekt i samarbeide med brukerne. Vinneren får ansvar for byggesøknader samt oppgaven med å utarbeide funksjonsbeskrivelser og konkurransegrunnlag for byggearbeidene. Byggeprosjektet er planlagt gjennomført som en totalentreprise. Arkitekt tiltransporteres entreprenøren i byggefasen.
En anbudskonkurranse for rådgivere vil bli gjennomført parallelt med denne konkurransen for arkitektgruppering av arkitekt og landskapsarkitekt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere