Anleggsgartner, Arkitekt, Bedriftsrådgivning, Betong, Brannsikring, Bygningskontroll, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Varmepumpe, Ventilasjon i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2947 Siste år
1526 Siste 3 mnd
159 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

HAVLIMYRA SKOLE - UTVIDELSE - Samspillskontrakt

Registrert Dato: Mandag 17. Februar 2020

Eksisterende Havlimyra ungdomsskole ligger på Justneshalvøya i bydelen Justvik, nord-vest for sentrum i Kristiansand.
Skolen ble planlagt for 250 elever og ble tatt i bruk i 2010. Elevene kommer hovedsakelig fra barneskolene Justvik og Fagerholt. På grunn av befolkningsvekst i bydelen og for i fremtiden å kunne avlaste Oddemarka skole er det besluttet å utvide kapasiteten på Havlimyra skole til 450 elever.
Kapasiteten til eksisterende skole er i dag fullt utnyttet. Kristiansand kommune har derfor besluttet en utvidelse av eksisterende skole. Havlimyra ungdomsskole skal etter utbygging ha kapasitet til 450 elever.
Arealrammen på tilbygget er 1400 m2 brutto. Tilbygget vil være forbundet med eksisterende bygg med en innglasset «bro» i 2. etasje og vil derfor utløse noen bygningsmessige tilpasninger i eksisterende bygg. Det legges til grunn at tilbygget ikke vil utløse krav om ny heis. Tilbygget forutsettes å kunne driftes med lav energibruk, iht passivhus standard. Byggherren har fokus på at bygget også skal ha lave kostnader for drift og vedlikehold.
Tilbygget er dimensjonert for 15 arbeidsplasser og 180 elever.


Referansenummer:  2020020566