Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

HC-rampe (VA-kulvert) ved Lindøysund (Hovedøya)

Anskaffelsen gjelder anskaffelse og bygging av hc-rampe (va-kulvert) ved Lindøysund (Hovedøya). hc-rampen (va-kulverten) vil gi badene med funksjonsnedsetninger mulighet til enklere å komme seg ut i vannet. hc-rampen vil også spare miljøet i og med at løsningen vil gi mindre sprengning og graving i sjøbunnen samt at den er tilrettelagt for at evt. Nye va-ledninger ut til Bleikøya og Lindøya kan plasseres i kulverten uten at det vil medføre behov for ytterligere graving/sprengning.
Entrepriseform er generalentreprise, og avtaleforholdet blir regulert av NS8405 med tilhørende standard kontraktsvilkår (kontraktsformular) for Oslo kommune, se vedlegg 6 til konkurransegrunnlaget.
i perioden f. o. m. Uke 29, t. o. m. Uke 31, være en periode uten svar på eventuelle mottatte spørsmål. Tilbudsbefaring finner sted 14. 08. 2019, og spørsmålsfristen utløper 20. 08. Leverandører som skal delta på befaringen må melde på personer, gjennom kommunikasjonsverktøy/meldingsfunksjon i konkurransegjennomføringsverktøyet (kgv). Les mer i konkurransegrunnlaget, inkludert vedlegg.
Anbud id:
596137
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 12. Juli 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud