Arkitekt, Entreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

689 Siste år
170 Siste 3 mnd
51 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Heismoduler til parkeringshus med helikopterplass Sykehuset i Vestfold

Registrert Dato: Onsdag 27. Juni 2012

Heisleveransen består av to heiser, hvor den ene er akuttheis dedikert transport av pasienter på båre til og fra helikopterdekk. Heiser med maskineri, heisstoler, bærende heissjakt og ytterkledning skal prefabrikeres, testes og transporteres som komplette moduler til bygget for montasje og tilkobling. Monteringsperiode for heisleveranse er medio juni 2013. Byggetomt på sykehusområdet i Tønsberg. Byggherren setter krav til utstrakt bruk av åpenBIM og industrialisering for å oppnå svært komprimert byggetid på byggeplass. Entreprisen er fastpriskontrakt, og entreprenøren står fritt til å engasjere prosjekterende. Konkurransegrunnlaget sendes ut kun på engelsk.
Heisleveransen er en sideentreprise til "Totalentreprise nytt parkeringshus med helikopterplass Sykehuset i Vestfold HF", Anbuds ID: JUN179089, OJEU Ref: 180043-2012 (2012/S 108-180043)
Parkeringshuset, ca 7.000 kvm BTA, er på seks plan med helikopterplass på øverste plan.
Det holdes informasjonswebinar for leverandører torsdag 09.08.2012 kl. 10.00. Påmeldingsdetaljer for webinaret vil sendes pr e-post til registrerte interessenter.
To heiser for seks plan levert som moduler inkludert sjakter og ytterkledning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere