Elektriker, Flislegger, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2856 Siste år
886 Siste 3 mnd
180 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Helrenovering bad/vvs og el.anlegg med renovering sikringskap

Registrert Dato: Tirsdag 05. Januar 2010

Pga totalrenovering leilighet, søker vi rørlegger og elektrikker.

Vi krever og ha et selskap og en kontaktpersom som er ansvarlig for helrenovering av spesielt bad.

Vi ønsker pris kun fra leverandører med nødvendig godkjennelser og som er veldrevet med positive regnskapstall.

Vi ønsker kun pris fra de rørleggere og elektrikkere som kan starte arbeidet relativt omgående da dette er en leilighet vi ønsker å flytte inn i ca. 1 mars 2010.

På bad skal det pigges og bytte sluk, legge opp nytt rør i rør system med fordelingskap som har lekkasjevarsling ut av vegg i bad pga.sluk. Badet er i dag revet ned og veggene som er i 2"-3" er det fjernet gipsplater for å bruke rupanel og litexplater. Størrelsen på badet er 2,55 x 2,10(ca 5,5 kvm) Høyde er 2,40. 3 av veggene er i stenderverk og blir forsterket med 2"-4". Den siste veggen er i Betong.

Ønsker sveiset membran på gulv. gulvet må støpes med varmekabler opp på etter at membraduken er lagt. Badet skal flislegges både vegg og gulv. Type Flis har vi ikke valgt ut ennå.

Tak er i betong, men senkes med 2"-3" og gipsplate hvor det skal monteres 3 stk downlights. Det blir også lys over speil bad. Taket skal sparkles og males etter deres krav av innleid maler.

Vi må også ha en elektriker med å skifte ut hele el.anlegg og renovering av sikringskap for hele leiligheten. Leiligheten har gamle sikringer og skal byttes til aut.sikringer og jordfeilbrytere. Sikring kjøkken må oppgraderes med 16 amp da det i dag er kun 10 amp som er litt lite for alle hvitevarene. Det er i dag bredbånd til leiligheten fra Get med coaxkabel til uttak i stue. Det ønskes å koble coaxkabel med uttak på 3 stk soverom hvis dette lar seg gjøre. Det er med ønske om tv og eventuelt pc på soverom. Det skal legges opp flere stikkkontakter og de fleste rom skal ha dimmere. ca 70 punkter uten at dette er regnet ut nøyaktig.

På badet skal det monteres hengetoalett som festes til betongvegg og badekar med badekars glassvegg og dusj på vegg. Vask og baderomsinnredning er ikke ennå valgt.

Alt røranlegg er fjernet i hele leiligheten og det må legges opp nytt rør i rørssystem til bad, vaskerom og kjøkken. Veggene står åpne for å legge rør i rør skjult i vegg og eventuelt over tak som senkes.

Avløpsrør fra oppvaskkom kjøkken, vaskekom vaskerom og vask på bad skal også byttes til nytt.
Det skal kobles vann til oppvaskmaskin og vaskemaskin via blandebatteri over vask kjøkken og vaskerom for å kunne stenge vanntilførsel til disse maskinene når de ikke er i bruk.

Det vurderes om jeg skal ha hjelpesluk på vaskerom som legges til nytt sluk som pigges på bad da vaskerom ikke har sluk og leiligheten ligger i 5 etasje. Eller at vi bruker en Waterguard(magnetventil ved stoppekran og følere på gulv bad og kjøkken.

Ønsker pris og kontakt med noen som kan starte relativt omgående. Spesielt elektrikker må starte reltativt raskt, slik at veggene kan tettes igjen med gips og man kan begynne montering av kjøkken samt at maler kan gjøre videre arbeid.

Kravet vi stiller er at elektrikker, rørleggere og de som står for badet må levere oss nødvendig dokumentasjon

Rørlegger må være en godskjent leverandør via Norske rørleggerbedriftenes landsforening.
Elektrikker må være sentralt godskjent i hht plan og byggningsloven. Elektrikker skal ved sluttføring av anlegget utføre sluttkontroll slik at anlegget oppfyller sikkerhetskravene i forskriftene og utstede nødvendig dokumentasjon og en samsvarserklæring.

Standardkontrakt for hånverkstjenester skal brukes ved kontraktinngåelse