Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
34 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Helsefaglig bistand til forprosjekt kjernejournal

Registrert Dato: Mandag 04. Oktober 2010

Det ønskes å inngå avtale om konsulentbistand til forprosjekt kjernejournal. Forprosjekt kjernejournal skal legge detaljerte planer for et hovedprosjekt for utvikling og innføring av en nasjonal kjernejournal. Leverandør skal utvikle beskrivelser av hvordan en kjernejournal skal understøtte helsepersonell i sitt pasientrettede arbeid, medisinskfaglig kravspesifisering, dialog med og forberedelse av sluttbrukere og deres organisasjoner, innsalg, informasjon og kommunikasjon.
Helsefaglig deltakelse i forprosjekt kjernejournal står for beskrivelse av medisinskfaglig behov, vurdering av løsningskonsepter, forberedelse av sluttbrukere og deres organisasjoner på kjernejournal, innsalg, informasjon, kommunikasjon.
Anskaffelsen gjelder fra tidspunkt for kontraktsinngåelse (tentativt uke 49) - 31. desember 2011 med opsjon på forlengelse i inntil to år, med inntil ett år av gangen.
Helsedirektoratet antar at oppdraget bør kunne utføres innenfor 350-550 t pr halvår, med eventuell merinnsats første måneden for å bli kjent med oppgavene. Tilbud med høyere ramme enn 550 t pr halvår vil bli avvist.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Kontraktsinngåelse, Leverandør, Ramme

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 16. November 2010