Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

828 Siste år
225 Siste 3 mnd
94 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hengebru sabetjohk

Registrert Dato: Fredag 13. November 2009

Kåfjord kommune skal i forbindelse med en ny og fremtidsrettet næringsgrunnlag i utvikling av kulturnæringer gjennom reisemålsutvikling basert på prinsippene for geoturisme, bygge en hengebru for vandringsturisme over et 120 meter dypt juv over Guolasjohka innerst i Kåfjorddalen.
Hengebrua vurderes å kunne bli en turistattraksjon i nasjonal målestokk, der foreningen mellom arkitektur og dramatisk natur vil være selvforsterkende elementer. Brua er designet av Rintala Eggertson Arkitekter. Brua har et fritt spenn på ca. 50 meter, med en kabellengde på overkabler på ca. 127 meter pr. kabel.
Bru med atkomst skal tilrettelegges for vandring i barmarksperioden, fra begynnelsen av juni til slutten av oktober. I utgangspunktet vil vandrere oppfordres til ikke å benytte brua før 1. juni (avhensyn til reindrift og snøforhold). Forutsatt kostnad innenfor finansieringsrammen, eller at eventuell tilleggsfinansiering kan oppnås, ønsker kommunen i utgangspunktet at brua kan ferdigstilles i løpet av barmarksperioden 2010 slik at det kan holdes en offisiell åpning senest i oktober 2010.
Det stilles krav til skånsom behandling av naturen i området i anleggsperioden. Inngrep skal utføres i en begrenset sone rundt landfestene. Riggforholdene er til dels krevende, og kan forutsette helikoptertransport for deler av rigg og utstyr.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider

Arkitekter, Arkitektur, Behandling, Helikoptertransport, Utstyr

Samuelsberg, Troms

Avsluttet: Tirsdag 19. Januar 2010