Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging, Transport, Utleie i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1898 Siste år
645 Siste 3 mnd
176 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Herøy kommune: rammeavtale for drifts og vedlikehaldstenester

Registrert Dato: Fredag 26. Mars 2010

Oppdragsgjevar ynskjer å inngå rammeavtale om på kjøp av drifts- og vedlikehaldstenester innan graving, sprenging, massetransport m.m.
Kommunen har mange oppdrag der det er nødvendig å leige inn drifts- og vedlikehaldstenester. Dette kan vere alt ifrå planlagde oppdrag der ein kan avtale tidspunkt til akutte oppdrag som må løysast umiddelbart.
Dei aktuelle arbeidsstadane kan vere overalt i Herøy kommune. Rammeavtalen vil bli nytta av oppdrag som utifrå omfang eller art ikkje er hensiktsmessig å lyse ut på eige anbod. Kommunen vil gjennomføre eigne konkurransar der dette er formålstenleg. For oppdrag under kr 500.000 vil denne rammeavtalen alltid gjelde med mindre det er spesielle forhold som tilseier særskilt konkurranse.
Avtalen vil i hovudsak gjelde anlegg- og driftsavdelinga og eigedomsavdelinga, men ved behov vil avtalen kunne nyttast av andre avdelingar i kommunen.
Herøy kyrkjelege Fellesråd og kommunale og interkommunale selskap kommunen har eigarinteresser i, har opsjon til å nytte seg av avtalen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Sprenging, Transport, Utleie

Anlegg, Graving, Massetransport, Rammeavtale, Sprenging

Tjørvåg, Møre og Romsdal

Avsluttet: Torsdag 15. April 2010