Entreprenør, Flislegger, Murer, Snekker, Stålarbeider i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1930 Siste år
521 Siste 3 mnd
155 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hfk-09-071 helleren primære og sekundære bygningsdeler e22

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mai 2009

Oppdragsgivere for prosjektet er Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune.
I 2007 ble det gjennomført en plan- og designkonkurranse om ny videregående skole og hovedanlegg for svømming og stuping på Nygårdstangen. Med bakgrunn i denne konkurransen er det valgt prosjektutkast og engasjert prosjekteringsgruppe.
Anlegget er planlagt med et totalt BRA på ca. 28 000 m2 fordelt på 6 etasjer pluss kjeller som rommer tekniske anlegg. Skoledelen utgjør ca. 16 000 m2 og svømmeanlegget ca. 12 000 m2.
Bærende konstruksjoner skal utføres i stål og betong.
Oppdragsgiver har engasjert Rambøll Norge AS til prosjektledelse og KHR arkitekter i samarbeid med ingeniørene EKJ til prosjektering av anlegget. Begge firmaene er lokalisert i København.
Det er engasjert eksterne rådgivere til å foreta uavhengig kontroll av prosjekteringen.
Det er opprettet egen avtale for byggeledelse. Byggeledelsen skal omfatte generell byggeledelse og teknisk byggeledelse. Teknisk byggeledelse gjelder fagfeltene: geoteknikk/ingeniørgeologi, brannteknikk, VVS, elektroanlegg og svømmeanlegg. Byggeledelsen utføres av Erstad og Lekven AS
Arbeidene forutsettes gjennomført av byggherrestyrte entrepriser.
Denne anskaffelsen gjelder entreprise E22 Primære og sekundære bygningsdeler (Betongarbeider, flisearbeider, stålarbeider, etasjeskillere, yttervegger og takkonstruksjoner)

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet *** />
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen45000000