Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Hfk-09-090 rådgiver vvs-teknikk

Eigedomsseksjonen er fylkeskommunen sin fagavdeling for bygge- og eigedomssaker. Seksjonen skal ivareta fylkeskommunen sin byggherrefunksjon og er ansvarleg for forvaltning, drift, vedlikehald og utbygging av fylkeskommunen sine eigedomar. Eigedomsmassen som fylkeskommunen disponerer er i hovedsak kontor, vidaregåande skular, tannklinikkar og bussanlegg. Samla areal er på ca. 400. 000 m². Eigedomsseksjonen har kontor i fylkeshuset i Bergen sentrum. Eigedomsseksjonen har totalt 90 tilsette. Av desse er 20 tilsette ved kontoret i Bergen
Hordaland fylkeskommune arbeider kontinuerlig med investeringer knyttet til nybygg, tilbygg og omfattende rehabilitering.
Til å bistå med rådgivertjenester vil fylkeskommunen inngå rammeavtaler innenfor de fleste rådgiverområdene. For hvert område inngås det avtale med 3-5 firma som senere inviteres til minikonkurranser på de aktuelle prosjektene. Med utgangspunkt i minikonkurransene vil Hordaland fylkeskommune etablere rådgivergrupper der alle deltakerene vil har avtaler direkte med fylkeskommunen.
Rammeavtalene gjelder for mindre og mellomstore prosjekter. Hordaland fylkeskommune står likevel fritt til å hente inn tilbud på prosjekteringsarbeider utenom rammeavtalen når en finner det hensiktsmessig.
Ytelsene i rammeavtalene varierer etter oppdragstype og entrepriseform. Oppdraget kan være utredninger, grunnlag for totalentreprisekontrakter eller byggherrestyrt rådgivning knyttet til delte entrepriser.
Ved innhenting av pris på aktuelt prosjekt vil oppdraget med tilhørende ytelser spesifiseres. møter med oppdragsgiver skal være i Bergen og språk skal være norsk.
Det skal inngås følgende rammeavtaler:
1. Prosjektledelse/prosjekteringsledelse/byggeledelse
2. Arkitekt/interiørarkitekt
3. Landskapsarkitekt
4. rådgiver byggeteknikk
5. rådgiver vvs-teknikk
6. rådgiver elektroteknikk
7. rådgiver brannteknikk
8. rådgiver miljøteknikk
Denne konkurransen gjelder rammeavtale for rådgiver vvs-teknikk
Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden #URL0#? id=173585.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
56524
  • Sted:
    Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 24. Juni 2009

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud