Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2280 Siste år
594 Siste 3 mnd
195 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hfk-10-034 haukås bussanlegg - totalentreprise

Registrert Dato: Onsdag 20. Januar 2010

Eigedomsseksjonen har ansvar for drift, vedlikehold og utvikling av HFK sin eiendomsmasse.
HFK har ansvar for kollektivtrafikken i Hordaland. For å tilrettelegge for konkurranse mellom operatørene som skal drifte bussene, vil HFK stille nødvendige bussanlegg til disposisjon.
På Haukås i Bergen kommune skal det bygges et bussanlegg som operatøren av aktuell rutepakke skal benytte. Anlegget bygges på en tomt i Haukås Næringspark. Planering av tomten som er på 76 mål er startet opp i egen entreprise. Ny tilkomstveg fra Ev.39, Steinestøvegen, er også under arbeid som egen entreprise.
På planert tomt skal det i totalentreprise bygges et bussanlegg for totalt 120 busser. Anlegget består av et kontor/verkstedsbygg som inneholder arealer for bussoperatør, sjåførfasiliteter, bussrengjøring og bussverksted. Totalt gulvareal er ca 4.000 m2. På tomten skal det anlegges utvendig parkering til 120 busser og 100 personbiler. Totalt skal det opparbeides et areal på 45.000 m2 inkl. bygninger. Omfanget av fast og løst inventar og utstyr som skal leveres, fremgår av konkurransegrunnlaget
Oppdraget gjennomføres som totalentreprise. Byggherren har utarbeidet et skisse/forprosjekt med tegninger. Byggherren ser ikke for seg at det skal gjøres store endringer i forhold til forprosjektet. Da operatør for bussdriften på dette tidspunkt ikke er valgt, tas det forbehold om mindre endringer på innredning spesielt i kontor og sjåfør områder.
Det er lagt opp til følgende fremdriftsdatoer:
1. mai 2010: Tildeling av totalentreprisekontrakt med forbehold om politisk godkjenning
9. juni 2010: Politisk behandling i Fylkestinget
14. juni 2010: Oppstart byggeplass
1. mai 2011: Overlevering av entreprisen;.
Totalentreprenøren må vurdere den oppgitte fremdriften og har anledning å tilby avvikende overleveringsdato. Overlevering etter 01.06.2011 er ikke akseptabelt.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere