Arkitekt, Entreprenør, Kulde & varme, Prosjektleder, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1639 Siste år
521 Siste 3 mnd
117 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hfk-11-001 knarvik vgs - ventilasjonsanlegg - totalentreprise

Registrert Dato: Onsdag 02. Februar 2011

Hordaland fylkeskommune skal iverksette tiltak for innklima i form av installasjoner for luftbehandlingsanlegg på verkstedsfløyen på Knarvik vidaregåande skule, avd Kvernhusmyrane.
Eksisterende bygg på Kvernhusmyrane, gnr/bnr 188/121 (bygg A) ble opprinnelig bygget som yrkesskole og er oppført i 1965 med BTA 3.515 m2.
Bygningen er bygget i betong, med søyle/bjelkekonstruksjon med tak av lecaplanker og oppforet tretak. Verkstedfløyen er i en etasje, med en liten underetasje.
Prosjektet omfatter i hovedsak arbeider knyttet til installasjon av varme- og luftbehandlingsanlegg i verkstedsfløyen. Av utvendig arbeid innebærer dete bygging av nytt ventilasjonsrom og to stk ?taktunneler? for føring av ventilasjonskanalene på taket av verkstedfløyen. Ventilasjonsrommet plasseres i ståldragere tilpasset eksisterende bærende konstruksjoner med dragere og søyler.
I forbindelse med ombygging av deler av verkstedslokalenen i 2009 ble det bygget taktunnel over den ombygde delen, og prinsippet for gjennomføring skal følge denne.
Prosjektet er delt i to faser, fase 1 med tittel KM 1 og fase 2 med tittel KM 2, som fremkommer på plantegninger. Tilbudsunderlag er delt i to faser, og gjennomføringen kan bli delt i to faser avhengig av politisk godkjenning og bevilgninger.
Oppdraget gjennomføres som totalentreprise.
Oppstart av arbeidene er planlagt mars 2011
Fase 1 / KM 1 skal ferdigstilles 31.8.2011
Fase 2 / KM 2 skal ferdigstilles til skolestart høsten 2012
Skolen skal være i full drift i byggetiden

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere