Entreprenør, Kulde & varme, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

966 Siste år
339 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

HFK-11-148 Årstad vgs - Luftbehandlingssystem

Registrert Dato: Tirsdag 22. November 2011

Denne entreprisen gjelder bygging av nytt luftbehandlingsanlegg i forbindelse med utvidelse av teknisk rom på taket av B bygget på Årstad videregående skole på Krohnsminde i Bergen. Adressen er Fjøsangerveien 38, gnr 162 ? bnr 38, 39.
Rammetillatelsen for nytt teknisk rom og luftbehandlingsanlegget er gitt.
De bygningsmessige arbeider for utvidelse av teknisk rom er del av totalentreprisen for mellombygget som er under arbeid.
Denne entreprisen starter etter at de bygningsmessige arbeidene for teknisk rom i hovedsak er avsluttet og er knyttet til et pågående prosjekt som omhandler innvendig rehabilitering av bygg B, 3.-5. etasje. Øvrige entrepriser i dette prosjektet som alle er sideordnet, er elektro, rørlegger, ventilasjon for kanalnett i etasjene, bygningsmessige arbeider og SD-anlegg. Disse arbeidene er kontrahert via rammeavtaler. For koordinering og samordning av disse entreprisene har byggherren engasjert egen byggeleder.
Det er planlagt oppstart med bygging av luftbehandlingsanlegget 1. februar 2012, og det er beregnet en byggetid på totalt 7 uker. Det er planlagt at inntransport av aggregater og rør/utstyr skjer i løpet av de 2 første ukene.
En mere detaljert fremdriftsplan vil bli utarbeidet av byggeleder, innenfor de tidsrom som er nevnt over.
TILBUDSBEFARING Mandag 28.11.2011, kl 09:00 med fremmøte på Årstadv vgs, oppmøte i økonomigården

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere