Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

700 Siste år
209 Siste 3 mnd
48 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

HFK-12-0329 VVS ingeniør eigedomsseksjonen

Registrert Dato: Tirsdag 04. Desember 2012

Hordaland fylkeskommune står overfor store VVS-tekniske utfordringer de nærmeste årene både i forbindelse med nybygg og oppgradering av eksisterende bygningsmasse. I den forbindelse er det viktig å styrke den VVS-tekniske kompetansen ved Eigedomsseksjonen. Dette er tenkt løst gjennom leie av senioringeniør fortrinnsvis med siv.ing. kompetanse. Norsk er arbeidsspråk ved eigedomsseksjonen.
Oppgavene vil i hovedsak bli som følger:
- Gjennomføre tredjepartskontroll av VVS-tekniske installasjoner på nye skoler og større prosjekt på varme og ventilasjonsanlegg. Være fagansvarlig ved avvik som skal utbedres ihht kontrakt, reklamasjon eller ved nødvendig tilleggsinvestering.
- Delta aktivt i energiøkonomiseringsarbeidet med hovedvekt på VAV-installasjoner på eksisterende ventilasjonsanlegg samt optimalisering av varmeanlegg med den hensikt å få ned temperaturnivået og installere varmepumper. Være prosjektleder og arbeide tett med entreprenør ved gjennomføring.
- Være rådgiver ved beslutning av VVS-anlegg på nye skuler og større rehabilitering.
- Bidra med kompetansehevning innenfor VVS-faget både på Eigedomsavdelingen sentralt og ute i driften.
Avtalen vil vare 2 år med opsjon på ytterligere 1 år + 1 år, totalt 4 år. Hordaland fylkeskommune forventer å disponere vedkommende inntil 1000 timer/år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere