Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Hinna bofellesskap - Modifisert generalentreprise på renovering og rehabilitering

Hinna bofellesskap består av 8 boenhet fordelt på 2 etasjer, og fellesareal. Adressen er Fredrikke Qvamsvei 12, som ligger på Hinna i Stavanger. Bygget har fasader av tre, dekke og bæring i betong og stål.
Det skal foretas rivearbeid av deler av taket, enkelte vegger og eksisterende hovedtrapp med utbygg. Nye innvendig trapp og heis etableres. Fellesareal får ny rominndeling, og begrenset påbygg i 2 etg. Boenhetene skal renoveres og utearealet rehabiliteres.
Med nytt påbygg justeres arealet til ca 834 m2. Dette er en økning på ca 75 m2.
Oppdraget skal overleveres brukerne i løpet av 2020.
Arbeidene skal gjennomføres som modifisert generalentreprise, med 1 utførelseskontrakt. Årsaken til at generalentreprisen er modifisert, er krav om supplerende prosjektering, samt koordinering og implementering av tiltransportert entreprise.
Stavanger Eiendom samarbeider med Stavanger Bolig kf om velferds- og smartteknologi levert til prosjektet. Leveransen vil tiltransporteres denne kontrakten.
Anbud id:
594932
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Lørdag 6. Juli 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud