Anleggsgartner, Brønnboring, Entreprenør, Kraner & løfteutstyr, Maskinentreprenør, Snekker, Sprenging, Transport i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5326 Siste år
1399 Siste 3 mnd
435 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hjelp til boring og fundamentering av hytte, fundamentere med rr-peler/stålkjerne?

Registrert Dato: Fredag 04. Februar 2011

Har du tilgang på utstyr til å hjelpe oss med å få fundamentert hytta?

Det vi tenker er at man i grunnen rundt hytta slår ned 6 peler av en eller annen type ned til fast grunn, så dras det stålbjelker under hytta (eventuelt litt oppjekking) så klosses det til mellom stålbjelkene og det bærende bjelkelaget på hytta og hytta eventuelt jekkes ned igjen. Da vil hytta ligge å bære på tre stålbjelker som er fundamentert. To bjelker ligger der allerede i dag.
Om disse gjenbrukes eller ikke er opp til dere.

Vi skjønner at dette ikke er en helt "A4" jobb, men området er lett å komme till fra hovedvei og vi har fått rådgivning som sier at dette i utgangspunktet er en enkel og grei jobb som for eksempel å slå ned rr-peler fra ruukki.

Dette skulle være en grei jobb for en maskinentreprenør med en liten graver og pigger.

Vi har masser av bilder ¨både sommer som vinter både under hytta og området rundt, det er både fylkesvei og privatvei rundt tomta så det burde være greit å komme til med maskiner.
Hvis dette er av interesse så sender jeg gjerne flere bilder.

Hytta ligger v/Mjermen (Aurskog-Høland) Hyttas utvendige mål m/terrasse er ca. 13,1m*6,3m (deler av dette er terrasse) Hytta er fra ca. 1978,
Problemer med svikt i grunnen har vi hatt lenge så i flere år ble hytta manuelt jekket opp. For ca. 20 år siden så ble det lagt to kraftige stålbjelker under hytta disse har tatt av for noe, men også disse begynner å synke i grunnen.

Vil tro at det som trengs er en real boring ned til fast grunn for å fundamentere dagens stålbjelker og ytterlige to eller tre fundamenter til under hytta.

*** Linken er fjernet ***

send e-post så sender jeg deg flere bilder av hytta og området

Det kan godt tenkes at du har andre forslag til måten å gjøre jobben på og da er de hjertelig velkommen. Vi har langt i fra låst oss til en løsning med den kunnskapen vi nå har så virker den beste løsningen å komme ned til fast grund og fundamentere seg til denne og legge bjelker (stål) under hytta, noe slikt kan oppnås med rr-peler leses mer om rr og rd-peler på:

*** Linken er fjernet *** og *** Linken er fjernet *** og *** Linken er fjernet ***

Guide:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere