Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Trefelling i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Hogst og rydding på bergeneset, flekkerøya i kristiansand kommune

Bergeneset på Flekkerøya er ett av ti prioriterte tiltaksområder innenfor Oksøy- Ryvingen landskapsvernområde. Det er utarbeidet egen skjøtselsplan for området (vedlagt). Området er truet av gjengroing og det er en målsetting om å restaurere områder med eksempelvis kystlynghei ved aktiv skjøtsel i form av rydding, beite med utegangersau og sviing. Det skal gjennomføres hogst og rydding i tråd med skjøtselsplan for området, forvaltningsplan for Oksøy- Ryvingen landskapsvernområde og etter anvisning fra Fylkesmannen i Vest- Agder. Budsjettrammen for 2010 er kr 70000 inkl. Mva. Det er ønskelig at det inngås en intensjonsavtale for tilsvarende arbeid for årene 2011 og 2012. Det må påregnes en dags befaring i forkant.
Alle tilbud skal leveres via Mercell, #URL0#.
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på + (info fjernet) 61/62 eller + 47 (info fjernet).
på offentlige utlysninger vil du trenge en elektronisk signatur. Dette finner du på #URL1# eller #URL2#. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert en elektronisk signatur.
Se vedlegg for øvrig informasjon.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL3#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
2. 3Kunngjøringskoder og klassifisering3 PROSEDYRE3. 1Type anskaffelsesprosedyreUten prekvalifisering3. 2Saksnummer hos oppdragsgiver (hvis relevant)
Anbud id:
90312
  • Sted:
    Kristiansand, Lindesnes Farsund, Flekkefjord, Vennesla, Åseral, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal, Sirdal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 16. April 2010

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud