Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Trefelling i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

689 Siste år
123 Siste 3 mnd
20 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hogst og rydding på bergeneset, flekkerøya i kristiansand kommune

Registrert Dato: Fredag 16. April 2010

Bergeneset på Flekkerøya er ett av ti prioriterte tiltaksområder innenfor Oksøy- Ryvingen landskapsvernområde. Det er utarbeidet egen skjøtselsplan for området (vedlagt). Området er truet av gjengroing og det er en målsetting om å restaurere områder med eksempelvis kystlynghei ved aktiv skjøtsel i form av rydding, beite med utegangersau og sviing. Det skal gjennomføres hogst og rydding i tråd med skjøtselsplan for området, forvaltningsplan for Oksøy- Ryvingen landskapsvernområde og etter anvisning fra Fylkesmannen i Vest- Agder.  Budsjettrammen for 2010 er kr 70000 inkl. mva. Det er ønskelig at det inngås en intensjonsavtale for tilsvarende arbeid for årene 2011 og 2012. Det må påregnes en dags befaring i forkant.

 

Alle tilbud skal leveres via Mercell, *** Linken er fjernet ***

 

Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på + 47 21 01 88 61/62  eller + 47 979 78 472.

 

På offentlige utlysninger vil du trenge en elektronisk signatur. Dette finner du på *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert en elektronisk signatur.

Se vedlegg for øvrig informasjon.


 

 

 

 


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

2.3Kunngjøringskoder og klassifisering3 PROSEDYRE3.1Type anskaffelsesprosedyreUten prekvalifisering3.2Saksnummer hos oppdragsgiver (hvis relevant)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Trefelling

Befaring, Elektronisk, Restaurere, Rydding, Skjøtsel

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Fredag 30. April 2010