Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Holmlia holdeplass - opprusting av plattform og bygging av nytt trapp og heisanlegg

Det skal bygges et nytt, offentlig trapp- og heisanlegg fra ny veibru ned til plattform. Plattformen (midtplattform) skal totalrehabiliteres med nytt belegg, alternativt med en nivåheving på 6 cm. Det skal videre bygges nytt plattformtak med en sammmenhengende lengde på ca 75 m over nordre del av plattform. i arbeidene inngår rivearbeider og flytting av en eksisterende skulptur.
Det nye anlegget bygges fra ny, utvidet veibru, vis a vis det eksisterende stasjonsanlegget på Holmlia som skal bli stående. Hovedmaterialer i trapp og heis er stål og herdet glass med naturstein i trinn og reposer. Plattformtak av stål med trehimlinger. Plattform skal ha natursteins- og asfaltbelegg. Heis med tilhørende adkomster utføres som tempererte volumer, forøvrig blir det et utendørs anlegg. Entreprisen skal tilbys som en generalentreprise der entreprenøren foruten bygningsmessige arbeider skal tilby elektroarbeider og en mindre rørentreprise. Entreprisen skal gjennomføres med full togdrift og det må derfor påregnes omfattende sikkerhetstiltak og restriksjoner på arbeidstid og anleggsperioder.
Anbud id:
93827
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 3. Mai 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud