Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Snekker, Stålarbeider, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6349 Siste år
3213 Siste 3 mnd
278 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Holmlia skole - K602 - Solceller på tak

Registrert Dato: Mandag 12. Mars 2018

Holmlia Skole er en ungdomsskole med 350 elever og 35 lærere, adresse Nordåseveien 3. Skolen er fra byggeår 1984 og består av to bygg, undervisningsbygget og administrasjonsbygget, pluss et heisbygg og gangbro, og skolens totale BTA er 5100 m2.
Skolens skal oppgraderes og oppstart byggeplass er sommer 2018.
Yttertakene er av type åstak med skråtakflater som vender mot sydvestlig retning. I forbindelse med hovedrehabiliteringan skal takene rehabiliteres i sin helhet. Takene er i dag kledd med takstein som skal erstattes med solcellepaneler på flater som er egnet for strømproduksjon totalt ca. 1800 m2. Rehabiliteringsarbeider skal gjennomføres som en generalentreprise, kontrakt K201. Denne entreprisen omfatter levering og montering, tilkobling og utprøving av solceller på tak, kontrakt K602.
Solcellemodulene på taket av administrasjonsbygget skal levere strøm til Holmlia Skole, mens solcellemodulene på undervisningsbygget skal levere strøm til Lusetjern skole. Det legges trekkerør fra Holmlia Skole til Lusetjern skole og generalentreprenøren tar med fremføring av kabler mellom skoleanleggene og tilkobling opp mot Lusetjern skole sin hovedtavle.


Referansenummer:  18/130