Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Horisont europa kurs

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Horisont europa kurs

Avdeling for internasjonalisering i Norges forskningsråd inviterer til åpen anbudskonkurranse for kontrakt på å levere kurs til søkere til Horisont Europa.
Norsk deltakelse i Horisont europa er en topp prioritet for den norske regjering, og Forskningsrådet spiller en nøkkelrolle i å gi informasjon og konsulenttjenester til norske søkere. Forskningsrådet har et team på 40 Nasjonale kontaktpunkter for Horisont europa, koordinert av den internasjonale avdelingen i Forskningsrådet.
Blant andre aktiviteter tilbys kurs og kunnskapsutvikling for norske søkere til Horisont Europa; universiteter, høyskoler, forskningsinstitusjoner og næringsliv/offentlig sektor. Noen av disse kursene er utviklet internt i Forskningsrådet, men de fleste er kjøpt fra andre. Dette anbudet dekker kjøp av slike kurs og dekker de områdene som er angitt i anbuds dokumentet.
Formålet med anskaffelsen av kursene er å gjøre norske søkermiljøer i bedre stand til å utvikle konkurransedyktige søknader. Anskaffelsen gjelder derfor kurs i søknadsutvikling til Horisont Europa.
Se konkurransegrunnlaget for ytterligere informasjon.
Anbud id:
767811
  • Sted:
  • Registrert:
    Mandag 15. November 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud