Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Hov øst- omsorgsboliger- Totalentreprise

Omsorgsboligen består av 21 leiligheter med tilhørende personalrom, fellesfunksjoner og uteområder. Det er i forkant av utlysning gjennomført en omfattende brukerprosess, regulering av tomt og et forholdsvis grundig forprosjekt. Prosjektet har ambisjon om å lage et meget miljøvennlig og energieffektivt bygg. Det er ikke forutsatt bygging etter breeam metodikk i prosjektet men er i stedet besluttet å legge til grunn en miljøoppfølgingsplan som tar for seg de mest vesentlige og relevante aspekter fra breeam. Foreløpig ikke forutsatt passivhus standard men det er stilt krav om et spesifikt energiforbruk for bygget som er bedre enn TEK17.
Prosjektet har og en ambisjon om svært lave lcc- kostnader (livssyklus kostnader), med stort fokus på dette i forprosjektet. Det er gjennomført lcc vurderinger i forprosjektet og gjort inngående avklaringer på løsninger, materialbruk etc. Dette er ivaretatt i funksjonsbeskrivelsen, men ønskes optimalisert ytterligere i detaljprosjekteringen.
Totalt bruttoareal inklusive åpen parkeringskjeller anslås til ca. 2700 m2. Arkitekt i prosjektet vil bli tiltransportert totalentreprenøren.
Synergi effekter med prosjekt «Hov vest»:
Det er i gjennomføringen av denne konkurransen lagt opp til mulig samkjøring mellom prosjekt «Hov øst» og «Hov vest». Prosjektene gjennomføres i samme tidsrom og i umiddelbar geografisk nærhet til hverandre. Ringerike kommune anser at det vil være mulige synergi effekter dersom samme leverandør utfører begge prosjektene, deriblant: rigg og drift, innkjøpsordninger, transport, koordinering, prosjektering, etc.
Anbud id:
574021
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Fredag 22. Mars 2019

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud