Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1923 Siste år
476 Siste 3 mnd
177 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hovedentreprise avløpsrenseanlegg Industriområde Sør

Registrert Dato: Mandag 16. Juli 2012

Balsfjord Kommunal Teknikk KF skal bygge nytt avløpsanlegg i Nordkjosbotn for å tilrettelegge for nytt industriområde og videre utvikling av Nordkjosbotn. I denne forbindelse skal det bygges nytt avløpsrenseanlegg for håndtering av prosessavløp fra det nye industriområdet. Denne entreprisen omfatter overbygg og grunnarbeider for bygget til avløpsrenseanlegget. Entreprisen omfatter også elektro og VVS for overbygget. Selve bygget med bæresystem og innvendige dekker er tenkt etblert prefabrikert dvs prosjektert og levert av entreprenøren som en del av hovedentreprisen.
Arbeidene i entreprisen omfatter bygningsmessige, elektro- og VVS-arbeider i forbindelse med oppføring av avløpsrenseanlegg. Byggets grunnflate er ca. 250 m², og byggets høyde vil være ca. 8 m (endelig grunnflate og høyde vil bl.a. avhenge av det valgte prosessanlegg). Entreprisen omfatter i tillegg komplette arbeider i forbindelse med opparbeidelse av adkomstveg (grus) og dekke rundt avløpsrenseanlegg (delvis asfaltert).
Prosessutrustning kontraheres i egen entreprise. Prosessutrustningen leveres som prefabrikkerte komponenter plassert i bygg, eller nedgravde tanker utenfor bygget.