Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Hovedinspeksjon av bruer over og under vann i oslo kommune

Oslo kommune v/ bym forvalter over 300 bruer og kulverter i Oslo kommune. Det skal utføres hovedinspeksjon av bruer med jevnt mellomrom. Hensikten med dette er tilstandsvurdering og tiltaksbeskrivelse for å få optimal vedlikehold av konstruksjonen.
Inspeksjonene skal gjennomføres i samsvar med Statens vegvesens håndbok 136? Inspeksjonshåndbok for bruer. Det skal foretas en systematisk registrering av skader som oppdages og oppmålinger og materialundersøkelser som utføres. Med bakgrunn i resultatene fra inspeksjoner, oppmålinger og materialundersøkelser skal det foretas en vurdering av de enkelte elementene i brua og hele brua. For elementer hvor er det behov for vedlikeholdstiltak skal det utarbeides en tiltaksbeskrivelse og lages kostnadsoverslag for disse tiltakene.
i tillegg skal komplett inspeksjonsrapportering m/bilder og vedlikeholdstiltak m/kostnadsoverslag legges inn i brutus, som er statens vegvesens dataverktøy for registrering av bruer, inspeksjonsrapporter og vedlikeholdsarbeider på bruer.
Inspeksjon av alle bruer under etatens ansvarsområde skal være gjennomført i løpet av en periode på 3, 5 år. Oppstartdato for oppdraget er juli/august 2011.
Vi viser til beskrivelse og vedlegg for detaljer om oppdraget, herunder hvilke bruer og hvilke oppgaver som er omfattet.
i enhetsprisene skal inngå alle arbeidene i forbindelse med hovedinspeksjon av bruer, som forarbeid, oppstarts rigg, skilting og varsling, rapportering etc.
Ytterligere informasjon fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal: #URL0#; jsessionid=h104734k6eq8
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
151067
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 1. Juni 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud