Entreprenør, Prosjektleder, Taksering i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1511 Siste år
496 Siste 3 mnd
118 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hovedinspeksjon av bruer over og under vann i oslo kommune

Registrert Dato: Onsdag 01. Juni 2011

Oslo kommune v/ BYM forvalter over 300 bruer og kulverter i Oslo kommune. Det skal utføres hovedinspeksjon av bruer med jevnt mellomrom. Hensikten med dette er tilstandsvurdering og tiltaksbeskrivelse for å få optimal vedlikehold av konstruksjonen.
Inspeksjonene skal gjennomføres i samsvar med Statens vegvesens håndbok 136 ?Inspeksjonshåndbok for bruer?. Det skal foretas en systematisk registrering av skader som oppdages og oppmålinger og materialundersøkelser som utføres. Med bakgrunn i resultatene fra inspeksjoner, oppmålinger og materialundersøkelser skal det foretas en vurdering av de enkelte elementene i brua og hele brua. For elementer hvor er det behov for vedlikeholdstiltak skal det utarbeides en tiltaksbeskrivelse og lages kostnadsoverslag for disse tiltakene.
I tillegg skal komplett inspeksjonsrapportering m/bilder og vedlikeholdstiltak m/kostnadsoverslag legges inn i BRUTUS, som er statens vegvesens dataverktøy for registrering av bruer, inspeksjonsrapporter og vedlikeholdsarbeider på bruer.
Inspeksjon av alle bruer under etatens ansvarsområde skal være gjennomført i løpet av en periode på 3,5 år. Oppstartdato for oppdraget er juli/august 2011.
Vi viser til beskrivelse og vedlegg for detaljer om oppdraget, herunder hvilke bruer og hvilke oppgaver som er omfattet.
I enhetsprisene skal inngå alle arbeidene i forbindelse med hovedinspeksjon av bruer, som forarbeid, oppstarts rigg, skilting og varsling, rapportering etc.
Ytterligere informasjon fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet *** /> II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen71631450

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere