Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

625 Siste år
186 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hovedsamarbeidspartner for program nye straffesakssystemer

Registrert Dato: Fredag 29. Oktober 2010

POlitidirekoratet (POD) skal inngå avtale med en hovedsamarbeidspartner for fornying av straffesakssystemene i politiet. Hovedsamarbeidspartner skal bistå på Kundens side ved gjennomføringen av programmet nye straffesakssystemer. Programmet er omfattende og av stor betydning for politiet og skal være med på å sikre politiets strategi, arbeidsprosesser og programmål. Hovedsamarbeidspartner skal tilføre oppdragsgiver (POD) ressurser, metodikk, og aktuell fagkompetanse for å gjennomføre programmets oppgaver i forbindelse med programmet. For å sikre at programteamet har tilstrekkelig kapasitet til enhver tid, må hovedsamarbeidspartneren ha stor fleksibilitet med tanke på ressursdisponering. Fra hovedsamarbeidspartner har oppdragsgiver behov for bistand på en rekke Kompetanseområder - SE kvalifikasjonsgrunnlaget.
Tilbyder som får tildelt dette oppdraget kan ikke delta i konkurransene om systemutviklingen og leveransene (detaljert design og koding) av nye straffesakssystemer.
Bakgrunn for program nye straffesakssystemer :
POD har i flere år arbeidet med å fornye de elektroniske straffesaksløsningene som anvendes i politi og påtalemyndighet. Arbeidet er en selvstendig del av en helhetlig satsing på IKT i justissektoren. Det er opprettet et program for nye straffesakssystemer som skal sørge for at politiet får moderne informasjonssystemer som understøtter dagens og fremtidens behov i straffesakskjeden.
For beskrivelse av programmets organisering og programteam m.v. - SE kvalifikasjonsgrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Design, Fornying

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 29. November 2010