Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Hunstadveien og Hunstadringen, Bodø. Nytt fortau, oppgradering av gang- og sykkelveier m.m.

Bodø Kommune, i regi av Bypakke Bodø, skal etablere nytt fortau i Hunstadringen, fra Galnåsmyra og fram til eksisterende fortau ved krysset Hunstadringen-Hunstadsentret, en strekning på ca. 800m. Fortauet plasseres på nordsiden av Hunstadringen. i tillegg skal det etableres nytt fortau, ca. 130m, vestover langs Hunstadveien, fra krysset Hunstadringen, med påkobling til eksisterende fortau i Hunstadveien. Prosjektet omfatter også oppgradering av fire stk. Kollektivstopp som ligger ved krysset Hunstadveien-Hunstadringen og ved krysset Hunstadringen-Forsveien. Krysset Hunstadringen-Hunstadveien skal strammes opp og defineres som kanalisert t-kryss. Krysset utbedres med tanke på sikt og krysningspunkt for gående. Fysisk midtdeler etableres opp Hunstadringen, fram til der eksisterende gangkulvert er i dag. Gangkulvert, bestående av korrigert stålrør, under Hunstadringen skal fjernes. Det fylles opp og det etableres gangveg mellom borettslaget og Hunstadringen. Overvannbehandling og ny belysning er en del av prosjektet
i tilegg skal det oppgradere eksisterende gang- og sykkelvei langs Hunstadveien, med start i Hunstadveien 101a og vestover til Alf Aspelunds vei. Lengde ca. 850m. Prosjektet omfattes også oppgradering av to stk. Busstopp vest for krysset Ole Tobias Olsens vei. Hunstadveien, fra krysset Hunstadringen og vestover mot Ole Tobias Olsens vei, skal utbedres for å bedre stigningsforhold i kollektivtraseen. Det er ønskelig at vei og fortau ligger på samme nivå langs denne strekningen. Eksisterende ov-trase med sandfang og sluk skal ivaretas så fremst dette lar seg gjøre. Ny belysning er en del av prosjektet.
Kontrakten utføres som hovedentreprise iht 8405. Anskaffelsen omfatter fagområdene: Grunnarbeider, vegarbeidere, asfaltarbeider, sprengning/saging av fjell, betongarbeider, anleggsgartnerarbeider, vann og avløp samt belysning og el-kraft.
Anbud id:
586417
  • Sted:
    Bodø
  • Registrert:
    Lørdag 25. Mai 2019

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud