Flislegger, Gulv, Maler, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4447 Siste år
3606 Siste 3 mnd
162 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hus på nærbø - oppussing

Registrert Dato: Torsdag 25. Mars 2010

Vi bor i Støyperivegen 2 på Nærbø og vi skal pusse opp førstetasje. Førstetasje er på ca 80 m2. Den består av en stue på ca. 50m2, et kjøkken på ca. 8 m2, en avlang gang med trapp til 2etasje og trapp til kjelleren, et do på 2,5 m2 og en yttergang/ inngang på 3 - 4 m2.

En interiørarkitekt har tegnet det slik vi vil ha det. Vi er i hovedsak interessert i et snekkerfirma som har avtaler med andre firma ( som malerfirma, fliseleggere osv.) slik at vi har en fast kontaktperson og forholde oss til.

Huset er bygget i 1985 og foruten maling er det lite som er blitt gjort med huset siden byggeåret. Veggene er av gips.

Vi har en vegg mot hagen med en skyvedør og et vindu på ca 1,3*1,5 meter. Der dette lille vinduet nå står vil vi lage to store vindu, dvs åpne opp veggen. Vi har også tenkt å lage åpen kjøkkenløsning ( i dag er det vegg mellom stue og kjøkken). Vi vil muligens også skifte ut vinduet på kjøkkenet og kanskje lage enda et ved siden av dette vinduet. Videre skal vi sette inn ny kjøkkeninredning. På kjøkkenet er det to dører, den ene døren vil vi tette igjen og lage en hel vegg ( ut mot gangen).

I stua er det en peismur, denne vil vi male hvit. Stua er tapetsert med et 80 talls prikkemønster. Vi vil tapetsere eller eventuelt sparkle veggene slik at de blir slette. I gangen er det fiskebensmønstertapet, disse veggene vil vi også lage slette.

I gangen er det en bue inn til do som vi gjerne vil rette opp.

På badet oppe (bad på ca. 5 kvm2) vil vi legge plater på veggene og fliser på gulvet. Rommet har en skråvegg og dusjen er laget inni i et innhugg i rommet under skråveggen.

På do i førstetasjen vil vi legge fliser eller belegg på gulvet.

Budsjettet vårt er på ca. 300 000 og vi lurer på hvor langt vi kommer med det.