Entreprenør, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2940 Siste år
2132 Siste 3 mnd
132 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hus rehabilitering

Registrert Dato: Onsdag 03. Januar 2018

Jeg søker noen som kan rehabilitere mitt hus. Det gjelder for det meste utvendig isolasjon og renovering av taket med inklusjon av takvinduer.

Mer detaljerte opplysninger:

Huset er 12.7 m langt og 7.6 m bredt. En god del av 2. etasje er ikke brukbar siden taket er for lavt på de lange sidene av huset.

Første og andre etasje skal utvendig isoleres og nye utvendige kledning-paneler skal monteres. Alle vegg-vinduer på begge etasjer skal erstattes. Vi har 9 vinduer på 100 cm x 50 cm; 2 vinduer på 70 x 110 cm; 3 vinduer på 120 x 120 cm; 5 vinduer på 1m x 1m, og en utvendig dør som skal også erstattes.

Mellom 1. og 2. etasje skal ny lyd isolasjon settes og gulvet på andre etasje skal dekkes med parkett.

På andre etasje skal et bad på 7m2 rehabiliteres.

Innvendige vegger på andre etasje skal renoveres og males. 3 nye innvendige vegger skal settes.

Taket skal renoveres med ny takstein og innvendig isolasjon.

Jeg har to ideer om hvordan å gi oss mer plass og lys på andre etasje. Jeg vil gjerne ha et tilbud på begge alternativer før jeg bestemmer hvilket jeg skal ha.

Alt. 1. Sett 4 Velux vinduer av str. 1m x 1.4m i taket.

Alt. 2. Sette på en vertikal vegg med 6 vinduer (1m x 1m) på hele lengden av taket fra en side (12 m) (se vedlagt bilde, det viser ikke mitt hus, men hvordan jeg vil ha det i tilfelle jeg velger Alt. 2).

Jobben trenges å vare utført i løpet av våren eller sommeren 2018. I tilbudet, gi gjerne beskjed om når dere kan utføre jobben.

Jeg trenger et detaljert tilbud om prisen for hver del av jobben (isolasjon, erstatning av vinduer, osv.) er spesifisert.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift