Entreprenør, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2538 Siste år
1731 Siste 3 mnd
132 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Hytte

Registrert Dato: Torsdag 11. Januar 2018

Det skal bygges en hytte i Sandviklia i Tysvær kommune, ca. 22 km fra Aksdal. Vedlagt ligger noen skisser, samt kart og bilde. Hytten er ca. 96 m² og skal bygges på plattformgulv på pilarer. Det er bilvei helt fram til byggeplass.
Hytten skal leveres ferdig utvendig med stående kledning av «ny type». Kledningen skal være brun royalimpregnert. Taket skal være av tre av typen under og overliggere, med nødvendige tilleggsutstyr for tilkomst til feiing. Ferdig pipe er inkludert i prosjektet. Pipe fundamenteres i fjell med tømmeluke under hytten.
Jeg ønsker å panele og liste innendørs selv. Ferdigstillelse grad på yttervegg skal være isolert med dampsperre og utforet med horisontalt liggende 48x48 lekter, slik at det er tilrettelagt for 5 cm isolasjon, stående panel og trekkerør. For å gi hytta fleksibilitet mtp. Rominndeling er det i utgangspunktet tenkt A-takstoler som takkonstruksjon. Men, dersom prinsippet som vis på «Snitt» i tegning 02 blir ivaretatt kan andre løsninger vurderes. Ferdigstillelse grad på hemsen skal være isolert med nødvendig dampsperre på sperr/takstol samt plater på etasjeskiller/takstol. Det må også tas med en utsparing til trapp, trapp er ikke en del av oppdraget.
Dimensjonene på vinduer og dører som vist på «Plan» på tegning 03 er veiledende, det tas sikte på at det i størst mulig grad brukes standard dimensjoner. Vinduene leveres ferdig utforet.
Rør og elektro tas inn i hytta via teknisk rom som bygges under hytta i etterkant.
Det er ønskelg at prisoverslaget splittes i 4 deler
Del 1 Pilarer, plattforgulv og pipe
Del 2 Vegger
Del 3 Tak
Del 4 Dører og vinduer
I tillegg ønsker jeg at det oppgis en timepris som vil bli brukt ved evt. Tilleggsarbeider.
Ved evt. Spørsmål eller feil i beskrivelsen ta gjerne kontakt.
Dersom dere ønsker å komme med en pris hadde det vert fint om dere kunne levere innen 1 februar.
*** Linken er fjernet *** 59.36627, r, Brukerdefinert.