Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

13324 Siste år
10179 Siste 3 mnd
602 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

I0420 EFU-10385 Alvøen idrettshall - Samspillsentreprenør med prosjekteringsgruppe - Trinn 1

Registrert Dato: Søndag 09. Mai 2021

Anskaffelsen:
Anskaffelsen gjennomføres som en begrenset konkurranse med forhandling, etter FOA Del I og III. 
I konkurransefasen skal det innleveres et løsningsforslag basert på oppdragsgivers rom- og funksjonsprogram samt øvrige krav stilt til prosjektet. Det skal i tillegg inngis tilbud på nøkkelpersonell, som er samspillsentreprenørens prosjektleder, prosjekteringsleder, arkitekt, landskapsarkitekt og BIM-koordinator. Det skal også leveres en oppdragsforståelse som basert på forståelse av prosjektet og prosjektets målsettinger spesielt innenfor tema som gjelder klima og miljø, gjennomføringsmodell og samspill og digitalisering.
I konkurransefasen skal det ikke inngis en tilbudspris på tilbudt løsningsforslag. Det skal inngis tilbud på timepriser og påslagsprosenter. Det vises her til vedlegg II.1 Tilbudsskjema.
Tildeling av kontrakt til samspillsentreprenøren vil skje på grunnlag av det beste forholdet mellom pris og kvalitative kriterier, nærmere beskrevet i trinn 2.
Etter tildeling av kontrakt vil det bli inngått en samspillsavtale mellom byggherren og samspillsentreprenøren. Samspillsavtalen er basert på NS 8407 med tilpassinger til denne spesifikke gjennomføringsmodellen.


Referansenummer:  2018/30298