Alarm & sikkerhet, Entreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2535 Siste år
1973 Siste 3 mnd
94 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Id 08152 rømningsveimerking

Registrert Dato: Mandag 29. Mars 2010

Det er foretatt en beslutning om installasjon og oppgradering av rømningsveisikkerheten ved Oslo Kommune Energigjenvinningsetaten?s anlegg på Haraldrud og Klemetsrud. Dette skal gjøres av drifts- og sikkerhetstekniske årsaker.
Begge anleggene skal foreta en totalinstallasjon av et etterlysende lavtsittende visuelt ledesystem og markeringsskilt inkludert merking av farer i rømningsvei.
Prosjektet skal gjennomføres i henhold til NS3926:2009 ? Visuelle ledesystemer for rømning i byggverk. Det lavtsittende visuelle ledesystemet som skal installeres skal sørge for konsekvent og logisk informasjon til brukere av byggverkene, slik at de fra enhver bruksenhet kan evakueres på en effektiv måte til sikkert sted også ved bortfall av allmenn- og nødbelysning samt i forbindelse med røyk. Symboler og farger for bruk i markeringsskilt som integrerte deler av ledesystemet skal baseres på krav spesifisert i ISO 7010 og ISO 3864.
Hovedprinsippet for installasjonen er lav lokalisering av komponenter på gulv og eller vegg.
Anleggene har et til dels korrosivt miljø med akkumulering av urenheter i luften noe som vil stille store krav til produktene.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift